Literatuur Vrouw-en-Kracht

  1. Christine Northrup -Vrouwenlichaam. Een boek om zicht te krijgen op je vrouwelijkheid door de ogen van een vrouwelijke gynaecoloog. Ze laat in haar boek het verschil zien vanuit haar visie en hoe een mannelijke gynaecoloog kijkt naar vrouwenproblemen. Zij is nog steeds actief en ontwikkelt ook hormonale producten ter onder steuning van je vrouwelijkheid.
  2. Christine Northrup -de geheime pleziertjes van de menopauze
  3. Prof. Dr. Sylvia Delers - De kracht van vrouwelijke hormonen. Breng je hormonen in balans en voel je jong en vrij. Zij beschrijft hoe uit recent wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vrouwelijke hormonen een nog sterkere invloed hebben op de gezondheid van de vrpouw dan gedacht. Osteoporose, depressie, hartklachten, slapeloosheid, veroudeering, borsttumoren, slecht geheugen, angstaanvallen, opvliegers en andere menopauzale klachten kunnen het gevolg zijn van hormonentekorten. In de kracht van vrouwelijke hormonen vertelt prof. dr. Sylvie Demers (Canada)hoe je met bio-identieke vrouwelijke hormonen op een natuurlijke manier veelvoorkomende problemen kunt vermijden of behandelen.                                                                                          Prof. dr. Sylvie Demers is gespecialiseerd in erfelijkheidsonderzoek en in de behandeling van vrouwen met (pre)menopauzale symptomen en vrouwen met hormonale problemen.  In 2005 richtte ze het Centre Menopause-Andropause Outaouis (Canada) op. Ze kreeg in haar carriére tal van onderscheidingen.
  4. Rik van Lunsen en Ellen Laan SEKS, een leven lang leren. In hun boek laten ze nieuwe inzichten zien die voor het begrip van het vrouwelijk geslacht van groot belang is. Het kan werkelijk helpen een stap voorwaarts in de richting van vertrouwen te maken. Oude mythes te gaan herkennen en los te laten. Fijn dat dit boek geschreven is.
  5. Berman en Berman - for women only.

 

 

 

 

Beeld Vrouw en Kracht
Berg en Dalseweg 124
6522 BW  Nijmegen
T. (06) 222 10 675
E. info@praktijktinekenauta.nl